• da
  • en

Kompetencer

Specialmaskiner

Allesøe Centrifuge i rustfristål

Allesøe arbejde sammen med specialister med kompetencer inde for de områder som bl.a. Medico brancen efterspørger.

Vi er en forholdsvis lille virksomhed og det giver os en meget stor fleksibilitet i forhold til vores konkurrenter. Konstruktører og teknikere hos Allesøe arbejder tæt sammen for at løse vores kunders behov, og vi bestræber os på at forkorte afstanden fra idé til virkelighed, så den funktionelle løsning er realistisk og hensigtsmæssig.

Al konstruktion og tegning udføres i 3D med programmet Inventor, så der projekteres et fyldestgørende billede af maskinen før den fremstilles. Vi tager gerne på visit for at præsentere en 3D version af det projekterede produkt for vores kunder.

Allesøe var blandt de første brugere af Inventor i Danmark, og vi følger løbende opdateringerne og uddanner vores konstruktører efter disse. Desuden arbejder vi også aktivt med at sikre, at vores underleverandørers systemer er kompatible med vores egne, så delkomponenter er fremstillet ud fra originaltegningerne.

Specialmaskiner fra Allesøe CE mærkes og dokumentationen udarbejdes ifølge maskindirektivet.

Vi undlader konsekvent at nævne navne på vores kunder, da størstedelen generelt ikke ønsker at optræde på referencelister, og den fortrolighed respekterer vi i fuldt omfang.

For mere information om SPECIALMASKINER, kontakt Direktør Lars Allesøe på 4678 7296 eller via mail