• da
  • en

Inspektionsbord

Allesøe´s kunde oplevede gentagne gange at emner, med forskellige fejl, ikke blev opdaget på grund af deres manuelle inspektion og derfor nåede ud til kunderne. Dette skabte langvarige produktionsstop hos deres kunder, og havde en negativ effekt på den amerikanske producents omdømme.

For at komme fejlleveringerne og den ineffektive produktion til livs, konstruerede Allesøe Specialmaskiner ApS et inspektionsbord i samarbejde med Instruvision ApS, som udviklede vision systemet. Inspektionsbordet er i stand til at fremføre helt op til 25 kugler pr. sekund (1.500 stk./min) med et lille mellemrum, så selv emner med minimale defekter spores under fremføringen, herunder mindre revner og misfarvninger – derudover måles kuglerne med en nøjagtighed på 0.06 mm.

Inspektionsbordet har sparet 4-5 operatører på skiftehold for et ensidigt og opslidende inspektionsarbejde, og desuden minimeret antallet af produktionsstop betydeligt, da fremføringsprocessen har opnået en jævn effektivitet, som dagligt forbedres gennem mindre justeringer.

Senest har Allesøe´s samarbejdspartner Instruvision ved et servicebesøg hos kunden i USA reduceret antallet af daglige driftsstop yderligere. Ved aktivt at tage del i produktionsprocessen og omprogrammer systemerne således at udstyret kører optimalt efter kundens produktionsproces, har besparelsen i produktionstid rundet mere end 1,5 time.

Produktionsoptimering og effektivisering er blandt Allesøe Specialmaskiners kernekompetencer, og vi deltager engageret i samarbejde med vores kunder omkring udviklingen og fremstillingen af produktionsudstyr, der er gennemtænkt og i høj kvalitet.

For mere information om SPECIALMASKINER, kontakt Direktør Lars Allesøe på 4678 7296 eller via mail