• da
  • en

Samarbejde

Et højt kvalitetsniveau

Vores beskedne størrelse bevirker at den tidsmæssige afstand fra bestilling til levering er kort, da vi ikke besværliggør udviklingsprocessen med tunge bureaukratiske foranstaltninger.

Allesøe teknikere fremstiller selv en lang række delkomponenter, men vi erkender også når en underleverandør kan leverer en delkomponent billigere eller bedre end vi selv kan producerer den. Derfor indhenter vi ofte flere dele til vores specialmaskiner udefra. Vi har opbygget en kernekompetence i montage af specialløsninger.

Allesøe Specialmaskiner har et bredt og effektivt netværk af underleverandører både til fremstilling af mekaniske dele samt til el-arbejde, programmering og el-dokumentation. Vores langvarige erfaringer med faste underleverandører giver os en hurtig ekspeditionstid på delleverancer.

En vedvarende bestanddel af Allesøes kvalitetsledelsessystem er jævnlige samtaler med vores underleverandører, så vi til stadighed sikrer os et højt kvalitetsniveau af leverede materialer og delkomponenter.

Samtidig mener vi også, at et godt samarbejde forudsætter, at der opnås et fælles udbytte for alle involverede parter. Vi søger til stadighed at udvælge leverandører, hvis produkter skaber værdi for vores kunder, og vi indgår gerne i samvirke med nye partnere efter kundens ønsker.

Vores samarbejdspartner indenfor el- og automation er CR El & Teknik, som er specialister i styring med frekvensomformere, PLC/HMI systemer samt SMAC styresystemer.

Ønsker du mere information om SPECIALMASKINER, kontakt Direktør Lars Allesøe på 4678 7296 eller via mail