• da
  • en

Nyheder

Specialmaskiner med Denso scara robot løsning

Specialmaskiner med Denso scara robot løsning

Udgivet april 18th, 2016, kategori: Specialmaskiner af Kommentarer slået fra

Allesøe har i 2015 leveret 2 specialmaskiner, hvor robotter udgør en del af maskinen. Valget af robot faldt i dette tilfælde på Denso. De har i øjeblikket en attraktiv kampagnepris på en 3 kg scara robot som opfylder kundens behov for høj hastighed, stor fleksibilitet, lang rækkevide og lang levetid. Desuden passer robotten perfekt i..

læs mere
Nyhedsbrev juli 2014

Nyhedsbrev juli 2014

Udgivet juli 10th, 2014, kategori: Nyhedsbreve af Kommentarer slået fra

Specialmaskine med Robot løsning Vi har i foråret 2014 igen fået lov til at bygge en specialmaskine hvor robotter indgår som en del af maskinen. Denne gang benyttes der igen robotter fra Universal Robots, både en 5 kg. Robot samt en 10 kg. Robot der sammen med den mekaniske løsning løser kundens behov for meget..

læs mere
Nyhedsbrev juli 2012

Nyhedsbrev juli 2012

Udgivet juli 9th, 2012, kategori: Nyhedsbreve af Kommentarer slået fra

Specialmaskine med Robot løsning Hen over sommer og efterår skal Allesøe konstruere og bygge en fleksibel pakkelinie til en kunde på Amager hvor vi vil anvende flere robotter til at automatisere deres manuelle pakning af poser i æsker. Det er en spændene opgave vi har fået i hus hvor vi glæder os meget til at..

læs mere

Nyhedsbrev december 2011

Udgivet december 20th, 2011, kategori: Nyhedsbreve af Kommentarer slået fra

Læs i Nyhedsbrevet om: Nye standarder i den kommende tid der har indflydelse på integrering af robotceller i industriel produktion samt sikkerhedsstyringer på nye maskiner Allesøe deltager i rådgivning og projektledelse, så kunderne får lejlighed til at afprøve forskellige løsningsforslag og spare mandetimer Flere akademikere bør tilgå industrien og det er der lagt op til..

læs mere

Artikel i Plast Panorama fra HI[11]

Udgivet oktober 14th, 2011, kategori: Ikke kategoriseret af Kommentarer slået fra

Nyudviklet emnetransportsystem – Plast Panorama nr. 10 Oktober 2011 Allesøe Specialmaskiner har i samarbejde med Netstal, der producerer sprøjtestøbemaskiner, optimeret den processekvens, der fører emner fra maskine til lagring i en kasse. - Konceptet er udviklet på baggrund af vores erfaringer især i medicoindustrien, hvor kravet i dag nærmest er 0 procent fejl. Så nu..

læs mere