• da
  • en
Nyhedsbrev juli 2012

Nyhedsbrev juli 2012

Udgivet juli 9th, 2012, posted in: Nyhedsbreve by Kommentarer slået fra

Specialmaskine med Robot løsning
Hen over sommer og efterår skal Allesøe konstruere og bygge en fleksibel pakkelinie til en kunde på Amager hvor vi vil anvende flere robotter til at automatisere deres manuelle pakning af poser i æsker. Det er en spændene opgave vi har fået i hus hvor vi glæder os meget til at gøre brug af vores erfaringer fra andre specialmaskiner og kombinere dem med ny teknologi. De foreløbige forsøg med robotten har været meget lovende.

Allesøe deltog på Hannover Messe med Festo
I uge 17 var Allesøe med Festo på messe i Hannover. De nyeste udviklinger inden for elektrisk og pneumatisk automationsteknologi blev beskuet og bedømt med henblik på at kunne indarbejde flere standardkomponenter i Allesøes specialkonstruktioner.

Netstal udstillede Allesøe produkter på Medtech 2012 Stuttgart
Den 13.-15. marts blev der afholdt Medtech messe i Stuttgart, og her blev Allesøes nyeste model af transportbånd og sorteringstragt til sprøjtestøbemaskiner udstillet på Netstal stand i forbindelse med opstillingen af en Elion 1750 IMM.

Nedskæring hos Allesøe
Grundet manglende ordretilgang i den seneste tid, har Allesøe været nødsaget til at reducere bemandingen med to personer fra kontorpersonalet.

Der er rigtig mange lovende projekter i pipelinen, men ofte går der lang tid fra forespørgsel til ordre.

“Det øger selvsagt omkostningerne med et langt projektforløb, og det har en effekt på indtjeningen.” siger Adm. Dir Lars Allesøe og fortsætter “Nedgangen i ordreantallet skal naturligvis ikke komme vores kunder til last, så vi har set os nød til at bortskære overskydende tid for at forblive konkurrencedygtige, og har desværre måtte tage afsked med to af vores gode medarbejdere.”

Ingen nedgang i serviceniveau eller kompetencer
Allesøe er naturligvis fortsat i stand til at opretholde produktionskapaciteten inden for kerneområderne Specialmaskiner og Periferiudstyr til sprøjtestøbemaskiner.

”Vi vil stadig være i stand til at tilbyde samme kvalitetsprodukter og ydelser som vi er kendt for, og vi bibeholder vores meget høje serviceniveau, som vores kunder er blevet forvent med. Nedskæringen vil ikke få indflydelse på den kvalitet vi yder i vores projektforløb, og vores kunder kan trygt bibeholde deres forventninger og stole på vores leveringsdygtighed.” siger Lars Allesøe.

Sommerferie
Vi holder sommerferie lukket i uge 29, 30 og 31.