• da
  • en
Nyhedsbrev juli 2014

Nyhedsbrev juli 2014

Udgivet juli 10th, 2014, posted in: Nyhedsbreve by Kommentarer slået fra

Specialmaskine med Robot løsning

Vi har i foråret 2014 igen fået lov til at bygge en specialmaskine hvor robotter indgår som en del af maskinen.

Denne gang benyttes der igen robotter fra Universal Robots, både en 5 kg. Robot samt en 10 kg. Robot der sammen med den mekaniske løsning løser kundens behov for meget lang drift tid samt udsortering af emner fra sprøjtestøbning med efterfølgende sortering og opbevaring i transportbakker.

UR 5 robotten modtager emner fra udtager robot på sprøjtestøbemasklinen, sorterer dem i 4 forskellige bakker, hver kavitet for sig.

UR 10 robotten henter tomme bakker fra et buffer bånd og aflægger de tomme bakker på et Weiss rundbord. Når der er skiftet bakker på rundbordet aftager UR 10 robotten de fyldte bakker og aflægger dem på et bufferbånd.

Ved at benytte UR Robotter opnås en høj gentagelses nøjagtighed, fleksibilitet og let servicering. Vores tidligere erfaringer med anvendelse af 2 UR5 robotter i forbindelse med en pakkemaskine, og nu denne maskine hvor robotterne afstabler, fylder og stabler bakker er udelukkende positive. Vi tror Robotter kommer til at udgøre en stor del af kommende automations opgaver.

Allesøe

Der har været stille omkring os i nogen tid da vi har haft nedgang i indgående ordrer 2012 og -13 og som følge deraf også en nedgang i personalet som har medført ekstra travlhed hos os.

Vi har de sidste to år bygget flere maskiner og fremstillet mange specialkomponenter til såvel vores kernekunder og flere nye kunder. Vi takker for alle ordrer og glædes over alle jer der kontakter os med nye opgaver.

2014 er startet godt og vi er i fuld gang med nye automatiseringsopgaver fra både eksisterende og nye kunder.

Serviceniveau

Allesøe udgør en kompetent sparringspartner særlig i design fasen, samt ved opgaver med automatisering af igangværende produktion. Vores høje serviceniveau samt evnen til at reagere hurtigt og levere specialkomponenter og løsninger til vores kunder, gør at vores kunder trygt kan bibeholde deres forventninger og stole på vores leveringsdygtighed.

Vi har en klar målsætning om fortsat at kunne konkurrere på service og kvalitet.

Sommerferie
Vi holder sommerferie lukket i uge 29, 30 og 31.